Parowki w cieście francuskim

Jest to szybki i tani przepis- idealny dla studentów.

Czas przygotowania – 30 min

 

Potrzebujesz;

  • 1 opakowanie gotowego ciasta francuskiego
  • parówki

 

Parówki odwiń z folii. Ciasto pokrój w pasy. Każdą parówkę zawiń na okrętkę w ciasto. Piecz ok 20 min w wysokiej temperaturze!

Pokaz slajdów wymaga JavaScript.

Reklamy

4 thoughts on “Parowki w cieście francuskim

  1. JOLA pisze:

    Bardzo proste i ulubione danie mojej rodzinki.Polecam SMACZNEGO.

  2. […] zrób jak w przepisie na parówki w cieście zastępując parówki bananami Posmaruj surowe ciasto na bananie rozbełtanym jajkiem i posyp  […]

  3. Ggosia pisze:

    Ja ostanio zapiekałam parówki z boczkiem i serem, ale te w cieście wyglądają pysznie, na pewno wypróbuję, w Lidlu kupiłam ciasto korzystając z tygodnia francuskiego.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: