Migdałowe serce

Zwracam  honor wszystkim tym którym mówiłam że muffiny są bez sensu, że to jakiś zachodni wymysł, że co w tym takiego fascynującego.A no, teraz już wiem co 😉 Nieskończona liczba możliwości modyfikowania przepisu podstawowego oraz tysiące opcji dekorowania!

Wyznań miłosnych do muffin ciąg dalszy!

Potrzebujesz;

Blaszkę na muffiny wyłóż papilotkami. Do każdej nałóż ciasto, na środek włóż całego obranego migdała i małą kosteczkę Kinder czekolady.  Piecz muffiny 20 min w 200 stopniach.. Z białka i cukru pudru utrzyj lukier. Muffiny wysmaruj lukrem i przyozdób srebrnymi czekoladowymi kuleczkami. Moim muffinom zrobił się na czubku guz- pewnie przez migdała. Może powinnam mniej ciasta dać… kto wie….

Pokaz slajdów wymaga JavaScript.

Reklamy

4 thoughts on “Migdałowe serce

  1. Eve pisze:

    Jakie śliczne! jak malowane! Pysznie dziś u Ciebie:)

  2. […] 250 g migdałów całych obranych (jak obrać migdały sprawdź tu) […]

  3. […] 250 g migdałów całych obranych (jak obrać migdały sprawdź tu) […]

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: